Skitrelä!

På väg till IPSC-träningen med några polare så funkade inte ACn ordentligt

På väg hem från Ödåkra så slutade ACn att funka helt. Vilket var lite drygt å 1) det var 35° ute, 2) vår semester skulle börja om tre dagar. Jag stannade vid Glumslöv och sökte lite och lyckades hitta en youtubevideo med en glad britt som sa att det kunde vara reläet eller att man behövde fylla på gas. Tog bort reläet och knackade på det, och det lät väldigt inte-helt. Ringde runt till olika skrotar och sökte på olika sidor och fick efter många om och men tag i en skrot som faktiskt fanns kvar utanför Jägersro. Körde dit och dom hade såklart inte rätt relä. Sökte efter liknande relä och frågade om det fanns, och jodå, mercedes hade ett som skulle funka (efter att man moddat bort några plastgrejor på huset). Tada, ACn igång igen!