Copenhell, dag två

Ny morgon, ny fest! Tyvärr är frun trasig (rygg och fötter), så det får bli en resa på egen hand istället. Satsar på att möta upp med Ola och hans vapendragare.

Fastnade på eminenta The Cowgirl Gallery när jag handlade kaffe. Vi började prata lite band och hur man kommer in på hård musik. Missade såklart tåget bara för det, men eftersom det var vardag tog det bara 20 min till nästa. Sjukt smidigt att Copenhell inte ligger på midsommar i år.

Efter Myrkur ville Olas crew hem å hänga lite innan den fullproppade kvällen drog igång, så vi promenerade bort till deras AirBNB 10 m från området och drack cava och käkade ett lass köttbullar för att fylla på med lite energi innan Korn!

När vi gick till lägenheten var det värsta kön in (fredag eftermiddag + Korn), men när vi kom i början på Korn så var det helt tomt i kön!

Kom tillbaka till Korn, Blood Incantation och Tool innan det var dags för Kiss som headlineade. Kul att se lite av showen, men det är lite för mycket old-school för mig. Kudos till Blood Incantation som var sjukt bra röjjiga som vanligt, klart bäst idag.